Hirven metsästys pysäyttävällä koiralla

Koiran kanssa metsästävää on onnistanut!

Aamuisen käskynjaon jälkeen siirrytte koiranohjaajan kanssa alueelle jossa tavoiteltu hirvisonni on edellisen yön havaintojen perusteella päivämakuulla. Koiran lähtiessä hakulenkilleen, siirrytte koiranohjaajan kanssa alueelle josta koiran työskentelyn seuraaminen on vaivatonta.

Koiran löytäessä hirven, aloittaa se haukkumisen. Hirven liikuttua puolesta tunnista tuntiin, pysähtyy se useimmiten johonkin tiheikköön ja koiranohjaajan opastuksella pääset aloittamaan lähestymisen. Tilanteen pysähdyttyä tiheään metsikköön voi olla mahdollista että joudut tuulen alla varovaisesti edeten lähestymään jopa vain 10 metrin päähän hirvestä. Tilanteen ollessa kuitenkin rauhallinen ja koiran hallinnassa pystyt helpommin suorittamaan sekä turvallisen että tarkan kaatolaukauksen.

Lopusta huolehtiikin Finnhuntingin asiantunteva organisaatio, voit halutessasi osallistua riistan kuljettamiseen ja jatkokäsittelyyn. Mutta voit myös lähteä kertaamaan tapahtumia muiden jahdissa olleiden kanssa ja keskittyä jakamaan niitä tunteita jotka olet juuri kokenut.

Metsästyksen fyysisyys: 3/5

Ase: Kivääri 6,5 - 9,3 mm

Erityisvarusteet: Ampumakeppi, kiikarit, hyvät jalkineet, kahisematon metsästysasu, metsästysoranssi liivi sekä päähine

Ota yhteyttä

Pyydä tarjousta tai kysy lisätietoja.

Nimi*

Sähköpostiosoite*

Puhelin

Viestisi*