Muiden riistalajien metsästys

Finnhuntingilla osioon muiden riistaeläinten metsästys, on koottu niin suurpetojen, kuin muilla tavoilla joko pyyntitavoiltaan tai lainsäädännöltään poikkeavat lajit.

Suurpetojen metsästyksen järjestelyjen osalta huomioon on otettava runsaasti kansainvälisiä suojeluun liittyviä sopimuksia, ja ko. riistalajin kanta kohteessa. On helppoa lähteä karhumetsälle, mutta on vaikea ampua karhu.

Suurpetojen metsästyksessä on kuitenkin runsaasti kansallisia erovavaisuuksia jopa Euroopan union sisällä, toisaalla karhua saa metsästää haaskalta, mutta ei koirilla ja taas toisinpäin. Näiden metsästystapojen erityispiirteiden tunteminen ja oppiminen vaati vuosien työn ja runsaasti kokemusta, nämä sinulla on käytettävissäsi.

Haasteelliset pyyntiolosuhteet

Riistaeläin luettelossa on joitakin lajeja joiden metsästämiseen taas kuuluu olennaisena osana luonnonolosuhteiden ymmärtäminen. Keväiseen hyljejahtiin ei voi lähteä ilman paikalliset jää- ja merialueet tuntevaa opasta. Majava padoille suunnatessa on etukäteen tehtävä elinpirien selvittäminen välttämätöntä varsinaisen jahdin onnistumisen kannalta.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjousta tai kysy lisätietoja.

Nimi*

Sähköpostiosoite*

Puhelin

Viestisi*