Finnhuntingin perustajat

Finnhuntingin perustivat Erkki Vähäkallio ja Toni Hirvonen. Perustajat huomasivat aikaisempien projektien yhteydessä jakavansa samanlaisen arvopohjan metsästyksen suhteen. Samassa yhteydessä todettiin alan kehityksen polkevan paikallaan ja heille syntyi ajatus uudenlaisen erä- ja metsästysmatkailuyrityksen käynnistämisestä.

Erkki Vähäkallion liki kolmenkymmenen vuoden kokemus kotimaisesta ja ulkomaisesta metsästyksestä, riistanhoidosta, kaupallisten palveluiden käytöstä sekä palveluiden tuottamisesta luovat vahvan vertailupohjan, johon Finnhuntingin laatukäsite suurilta osin perustuu.

Erkki Vähäkallion laajojen verkostojen kautta olemme pystyneet valikoimaan alihankkijoita, jotka ovat sitoutuneet Finnhuntingin laatukäsitteeseen ja tapaan harjoittaa eettisesti kestävää metsästystä.

Toni Hirvonen on harrastanut metsästystä lähes kolmekymmentä vuotta. Erilaisista metsästysperinteistä on kokemusta, niin koti kuin ulkomailta. Tonin työkokemus Saksasta riistanhoitajana ja metsästyksen järjestelijänä tuovat ammattilaisen näkökulman yrityksemme toimintaan. Tonin koulutus- ja työkokemus riista-alalta erottavat Finnhuntingin kilpailijoistaan.

Perustajien yhdistetty kokemuspohja ovat asiakkaalle tae onnistuneesta elämyksestä, jossa kaikki on mietitty valmiiksi asiakasta varten.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjousta tai kysy lisätietoja.

Nimi*

Sähköpostiosoite*

Puhelin

Viestisi*